Podrška za odabir proizvoda

Vrsta proizvoda
Farmaceutski
Miele sredstva za pranje posuđa by Miele

Miele sredstva za pranje posuđa

Nježna njega Vašeg najfinijeg posuđa.

  • Sol za regeneraciju, 1,5 kg  za optimalnu funkciju i snagu Miele perilice posuđa. Posebno krupnozrnato - savršeno za Miele perilice posuđa Štiti uređaj i posuđe od naslaga kamenca Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  • PowerDisk sve u jednom. Set za zalihu od 6 komadaSredstvo za pranje posuđa za superiorne rezultate pranja s AutoDos funkcijom Ekskluzivan Miele praškasti granulat Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Aktivni kisik za temeljitu čistoću Automatsko doziranje za oko 1 mjesec (20 ciklusa pranja*) Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  • Sredstvo za pranje posuđa s AutoDos funkcijom. Povoljna cijena seta za zalihu. Ekskluzivan Miele praškasti granulat Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Aktivni kisik za temeljitu čistoću Automatsko doziranje za oko 1 mjesec (20 ciklusa pranja/disk) Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  • za najbolje rezultate pranja i sušenja u Miele perilicama posuđa. Usklađen tim za savršene rezultate Sastoji se od 3x 20 UltraTabs, 1,5 kg soli i 500 ml sre. za isp. Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.