Posjetite Viva Mediu u Rijeci (Čavle), i uštedite Vaše vrijeme i na jednom mjestu pronađite kvalitetne proizvode za funkcionalno opremanje Vašeg doma.

Servis: 051 619 325
E-mail: servis@vivamedia.hr

Prodaja: 091 436 5954
E-mail: prodaja@vivamedia.hr

Kada kupujete originalne rezervne dijelove i dodatke Miele, možete biti sigurni da su oni precizno prilagođeni Vašem uređaju. Na sve originalne dijelove i pribor tvrtke Miele primjenjujemo iste standarde kvalitete kao i na naše kućanstvo i ugrađene uređaje. Kupnjom svojih Miele uređaja svjesno ste se odlučili za vrhunsku kvalitetu. Zbog toga biste svoje dijelove i pribor trebali kupiti samo od tvrtke Miele. Samo korištenjem originalnih dijelova i dodatne opreme tvrtke Miele možemo zajamčiti pouzdano funkcioniranje kućanskog uređaja.

Kupovinom Miele proizvoda odlučili ste se na dugotrajnost i najbolju kvalitetu. Miele kupci uživaju u posebnom tretmanu: jamčimo brzi i učinkovit servis.

VIVA MEDIA je i ovlašteni servis i distributer MIELE aparata, rezervnih dijelova i pribora.

Nije važno o čemu se radi, nije važno kada: pružamo kvalitetan servis. Osigurajte svoj servis na vrijeme!!! Otkrijte naše sveobuhvatne mogućnosti podrške ako je potreban popravak, kao i druge atraktivne pakete usluga za vaše uređaje Miele. Bit ćemo tu za vas.

Stupanje u kontakt s našim stručnjacima za popravak vrlo je lako: možete dobiti naše stručnjake za servis 7 dana u tjednu, 24 sata na dan putem telefona. Izbjegnite zvanje amaterskih majstora koji neće popraviti uređaj prema standardima kvalitete. Naši majstori su vrhunski i educirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom! Dogovorite posjet na datum i vrijeme koje Vam odgovara.

Dijelovi i pribor
Originalni rezervni dijelovi tvrtke Miele osiguravaju da Vaš uređaj nastavi raditi u uobičajenom slučaju u slučaju popravka. U našoj trgovini rezervnih dijelova pronaći ćete pravi samoposlužni rezervni dio za svoj uređaj. Također možete naručiti Miele proizvode za čišćenje i njegu, vrećice za prašinu i pribor za svoje Miele uređaje.

Dugogodišnje iskustvo
Servis MIELE kućanskih uređaja
Servis MIELE Professional praoničke opreme
Servisni popravci u i izvan jamstvenog roka
Savjeti pri kupnji i instalaciji novih uređaja
Montaža i puštanje u rad po popularnim cijenama
Prodaja originalnih rezervnih dijelova
Povoljne cijene
Brz odaziv
Mi smo Vam uvijek dostupni
Kontaktirajte nas putem kontakt telefona 091 436 5954, E-maila servis@vivamedia.hr ili online obrasca.